zondag 2 augustus 2009

Rust, cultuur en natuur tijdens een vakantie in een hotel in Zeeland


Tijdens een vakantie in een hotel in Zeeland proef je echt de typische magische sfeer van het de meest maritieme provincie in Nederland, een werkelijk spectaculaire regio, gevormd door de delta van drie rivieren. Zeeland is gezegend met clusters van eilanden en schiereilanden, waardoor het een ideale bestemming voor boottochten, visexcursies, of gewoon een wandeling langs de kustlijn, met het steeds veranderende uitzicht. Logeren in een hotel in Zeeland betekent logeren in de buurt van charmante dorpen en stadjes. De regio biedt werkelijk voor elk wat wils en het vlakke landschap zorgt voor een perfecte fietservaring.

Veruit de grootste stad van Zeeland is Middelburg, zo zal je tijdens je verblijf in een hotel Zeeland zeker zijn opgevallen. Dit aardig stadje is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving en bevat in haar kronkelende straatjes van een aantal foto-perfect gebieden vastleggen van de essentie en de geest van Nederland. Dit deel van Zeeland biedt bovendien een van de mooiste stranden in heel Nederland. Toen ik in dat Hotel Zeeland verbleef maakte ik een leuke wandeling langs de zacht golvende duinen en fietste ook langs het strand bij laag tij, waar de frisse zeelucht gewoon heerlijk veel deugd deed. Daarna, voor ik terugging naar mijn hotels Zeeland vleidde ik me even neer voor een welverdiende picknick in een afgelegen gebied in het nabijgelegen bos.



Ook Veere is een gezellig klein stadje vol maritieme geschiedenis, en een echte aanrader om eens in een hotel Zeeland te verblijven. Hier kunt u een wandeling door het centrum en het havengebied vol met jachten en boten en genieten van een koffie in een van de vele terrasjes en bekijk het komen en gaan van deze charmante stad. Maak je weg terug langs de kustlijn met de fiets of auto en genieten van de steeds veranderende zeegezicht als u doorgaat. Terug naar Middelburg en genieten van een goede maaltijd te kunnen eten in een lokaal restaurant. Neem de tijd uit om de omliggende gebieden met verrassingen bij elke beurt in Zeeland, een bewonderenswaardige regio gezegend door de zee. De hotels in Zeeland zijn echt een van de beste garanties voor een onvergetelijke en deugddoende vakantie aan zee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten